05
aug
Lepeltje lepeltje Eindhoven
12:00 to 12:00
From 05-08-16 to 07-08-16

Renzo’s on wheels bij Lepeltje lepeltje Eindhoven

Het wordt weer genieten van een overheerlijk weekend met Lepeltje Lepeltje in Eindhoven. Van vrijdag 5 t/m zondag 7 augustus wordt het Anne Frankplantsoen omgetoverd tot een intiem cultureel food festival. Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten spelen er toffe bands en DJ’s, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. De toegang is zoals altijd helemaal gratis.

Laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten van mobiele keukens uit heel het land samen met lokale smaakmakers. Er is voor ieder wat wils; van malse spareribs tot soepele oesters, van vrolijke cupcakes tot patatas bravas. Zowel kinderen als echte fijnproevers komen aan hun trekken.

En er mag gedanst en gesjanst worden! Bands en DJ’s zorgen voor de perfecte soundtrack voor een ‘lazy day’.

Struin de markt af voor de hipste kleding, vintage spullen, bijzondere kunst en ambachtelijke streekproducten. De marktkramers hebben veel liefde en passie voor hun waren en dat zie je!

Op zaterdag en zondag is er een speciaal doorlopend kinderprogramma met workshops, theater en leuke knutselactiviteiten. Terwijl de kids lekker ravotten flaneer jij rustig door het groene park.

Elke dag vanaf 12 uur tot diep in de avond
Anne Frankplantsoen, Eindhoven

Ga voor meer informatie naar:www.lepeltje-lepeltje.com