Resultaat 121–130 van de 170 resultaten wordt getoond

  • renzos pesto

    Pesto klein 250 gram

    Renzo’s Pesto

    De pesto is heerlijk, zowel verwerkt door de pasta maar ook met kaas, worstjes, bij kip en als dip tijdens een borrel. Uniek is dat wij deze pesto maken op basis van noten en zonder kaas, waardoor de pesto heerlijk smaakt op een broodje met alle soorten kaas en ook met koude vleeswaren. Onze pesto is een waardevolle aanvulling op uw gerecht en u ervaart een ongekende smaaksensatie.

    • Minimaal 6 maanden houdbaar na opening
    • Op basis van noten in plaats van kaas
    • Geen conserveringsmiddelen toegevoegd
    • Geschikt voor de vriezer
    • Ook buiten de koelkast houdbaar
    • Geschikt om mee te koken

     

  • Farina Tipo 00 ‘Classica’ Blu 1kg

    Farina tipo 00 is van het bekende Napolitaanse merk “Caputo”
    De meel is geschikt voor het maken van pizza deeg en brood.

    Inhoud: 1 kg

  • Farina tipo 00 pasta fresca e gnocchi 1kg

    00-bloem voor het zelf maken van verse pasta en gnocchi. Van het Italiaanse merk Caputo.

  • Semola rimacinata 1kg

    Caputo Semola Rimacinata. Het bloem wordt tijdens de productie twee keer gemalen zodat het bijzonder fijn is en zodat het bloem ook probleemloos door het pizzadeeg kan worden gemengd. De Semola Rimacinata is niet alleen ideaal voor pizza, maar ook voor pasta.

    In ieder geval is het aan te raden om harde tarwebloem te gebruiken om het pizzadeeg mee uit te smeren en vorm te geven zonder dat het blijft plakken. Ook iets over de pizzaschep strooien zodat de pizza makkelijk in de pizzaoven glijdt. Het voordeel ten opzichte van normaal bloem is dat het tarwebloem minder verbrandt en je hierdoor een minder bittere bijsmaak aan je pizza krijgt dan als je normaal bloem zou gebruiken. Bij het gebruik van tarwebloem van durumtarwe blijft er altijd iets aan de rand plakken, wat zorgt voor een bijzonder knapperige korst.

  • Succo Arancia 200ml

    Heerlijke sinaasappelsap.

  • Succo Limone e Zenzero 200ml

    Heerlijk drankje die is gemaakt van gember en citroen.

  • Amarena in siroop 230gr

    Fabbri Amarena Kersen op Siroop zijn amarena kersen op siroop. Gebruik deze kersen bijvoorbeeld als vulling in tartelettes, cakes, taarten en ander zoet gebak. Ook als garnering op ijs en desserts kun je deze kersen erg goed gebruiken.

  • schelpvormige pasta

    Lumaconi Giganti Gragnano

    De prachtige schelpvorm van de Lumaconi Giganti is een kunstvorm op zich. Eigenlijk is het geen schelp maar een slak naar het Italiaanse woord “lumaca”. Hij wordt op een ambachtelijke manier in alle rust bereid waardoor de pasta al zijn goede voedings- en smaakstoffen behoudt.

    De schelpenpasta Lumaconi Giganti is door ruwe bronzen mallen geperst en lichtjes gegroefd zodat de schelpen optimaal doordrenkt worden met je overheerlijke pastasaus.

    Vul de oogstrelende pastaschelpen Lumaconi Giganti met een mix van lente-ui, verse spinazie, ricotta, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en geroosterde pompoen en serveer ze als ovenschotel. Buonissimo.

    Lumaconi Giganti zit in een mooie transparante verpakking en weegt 500 gram.

    Grote pastaschelpen Lumaconi Giganti
    Van 100% Italiaans durum tarwemeel en bronwater
    Langzaam bereid dus vol en stevig van smaak
    500 gram in transparante verpakking
    Lactosevrij