Resultaat 21–30 van de 170 resultaten wordt getoond

  • Witte truffelolie 55ml

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel. De productie van truffelolie is een precies werkje want de dosering van de vluchtige stoffen luistert nauw. Maar deze vinden wij echter ver boven het maaiveld uitsteken. Het krachtige aroma van de zeer exclusieve witte truffel wordt treffend benaderd. Het geeft mediterrane gerechten (indien zeer spaarzaam gebruikt!) net dat beetje extra. Probeer het ook eens in vegetarische lasagne.

  • Truffelolie wit 250ml

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel. De productie van truffelolie is een precies werkje want de dosering van de vluchtige stoffen luistert nauw. Maar deze vinden wij echter ver boven het maaiveld uitsteken. Het krachtige aroma van de zeer exclusieve witte truffel wordt treffend benaderd. Het geeft mediterrane gerechten (indien zeer spaarzaam gebruikt!) net dat beetje extra. Probeer het ook eens in vegetarische lasagne.

  • Truffelhoning (Acasia) 120 gram

    De combinatie van deze twee natuurproducten, honing en truffel, zorgen voor een droomcombinatie. Niet alleen lekker met zachte geitenkaas, maar ook met een groot aantal harde kazen.

  • Cepes creme 80 gram

    Zeer geconcentreerde puree van eekhoorntjesbrood.Lekker op een crostini.

  • Truffelboter 80 gram

    Boerenboter uit Italië met verse truffel en truffelaroma. Zeer geschikt om te monteren.

  • Witte truffel/ cepes creme 80 gram

    Zie hier het tastbare bewijs dat de optelsom van twee mooie ingrediënten samen méér is dan twee. Eekhoorntjesbrood (cèpes of porcini) en witte truffel (Tuber magnatum) vormen een topcombinatie die het erg goed doet met vlees en vis. De crème kan gebruikt worden als marinade, maar ook als ‘rub’ of als magisch ingrediënt van sauzen dat zorgt voor een extreem diepe smaakbeleving.

  • Salsa Tartufata 80 gram

    Zo maak je kostbare truffel betaalbaar: men neme tien procent truffel en verder paddenstoelen, wat mooie olijfolie, wat condimenten erbij en … ecco: de heerlijkste salsa tartufata ! Truffelsaus die heerlijk is op crostini, door de pasta of als basis voor een saus. Twee eetlepels vermengd met een bekertje crème fraîche bijvoorbeeld, levert een geweldige saus voor over de tortelloni of een eenvoudig stukje gegrilde vis of kip. Een magisch middel om allerlei alledaagse producten een ‘lift’ mee te geven.

  • Farina tipo 00 pizzeria 1kg

    Bij pizza denk je al snel aan Napels. Vele beroemde Napolitaanse pizzabakkers bakken dagelijks hun heerlijke pizza’s met deze “Pizzeria” bloem van Molino Caputo. Het is een bloem van zachte tarwe: farina di grano tenero tipo 00. Deze bloem is vooral geschikt voor lange rijstijden (8+ uur). Het is een hoogwaardige kwaliteit pizzabloem met goede hydratatie, waar je een lichte en luchtige Napolitaanse pizza mee maakt. Deze bloem geeft een zacht een elastisch deeg.

  • Limoncello

    Italiaanse zoetzure citroenlikeur

    De Zuid-Italiaanse Campania rondom Napels is de regio waar de Campania citroenen rijpen op de vruchtbare vulkanische bodem. Door alcohol op citroenschillen met water en suiker te laten inwerken, ontstaat de welbekende Italiaanse Limoncello . Deze natuurlijke frisse likeur is vooral geliefd om zijn zoetzure smaak en zonnig zomerse grandeur.

    Onze Petrone Limoncello is intens frisgeel van kleur, heeft een zuur en kruidig aroma, een frisse zoetzure smaak en een uitbundige afdronk.

    Drink Limoncello als digestief na een lekkere huisgemaakte lasagne of mix deze frisse citroenlikeur met tonic of prosecco. De kleine flesjes zijn ideaal voor een cadeau- of kerstpakket. Serveer de limoncello koud op 4 à 5 graden Celsius.

    De Limoncello Display is gebotteld in een klassiek glazen flesje van 100 ml.

    Zuid-Italiaanse zoetzure citroenlikeur Limoncello Display
    Van alcohol op 40% Campania-citroenenschillen met water en suiker
    Lactose- en glutenvrij

  • Limoncello Love

    Italiaanse friszure citroenlikeur

    De Zuid-Italiaanse Campania rondom Napels is de regio waar de Campania citroenen rijpen op de vruchtbare vulkanische bodem. Door alcohol op citroenschillen met water en suiker te laten inwerken, ontstaat de welbekende Italiaanse Limoncello . Deze natuurlijke frisse likeur is vooral geliefd om zijn zoetzure smaak en zonnig zomerse grandeur.

    Onze Petrone Limoncello Love is intens frisgeel van kleur, heeft een zuur en kruidig aroma, een frisse zoetzure smaak en een uitbundige afdronk.

    Drink Limoncello Love als digestief na een lekkere huisgemaakte lasagne of mix deze frisse citroenlikeur met tonic of prosecco. De kleine flesjes zijn ideaal in een cadeau- of kerstpakket of voor onderweg. Serveer de limoncello koud op 4 à 5 graden Celsius.

    De Limoncello Love is gebotteld in een klassieke glazen fles van 700 ml en wordt in een eigentijdse wijndoos met venster geleverd.

    Zuid-Italiaanse zoetzure citroenlikeur Limoncello Love
    Van alcohol op 40% Campania-citroenenschillen met water, glucose en suiker
    Per fles van 700 ml in cadeauverpakking met venster
    Lactosevrij