20
mei
Het Renzo’s Dinner – La Grande Tavolata
12:00 to 14:00
From 20-05-16 to 22-05-16

De Italiaanse familietafel

Altijd al de Italiaanse gastvrijheid willen beleven? Met de typerende lange tafels gevuld met pasta en goed gezelschap? Tijdens uw bezoek aan het Italië evenement is dit mogelijk. Wij nodigen u namelijk uit om bij ons een plekje te reserveren!

Stelt u zich eens voor…

Na een heerlijke ochtend te hebben rondgebanjerd op het mooie terrein van Kasteel de Haar kunt u rustig aanschuiven terwijl wij de lekkerste gerechten voor u op tafel zetten. U kunt met andere liefhebbers ervaringen uitwisselen over het mooie en smaakvolle land dat hier centraal staat. Daarna kunt u weer verder op pad. Wij doen ondertussen de afwas!

Het arrangement

Ieder dag van 12.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 15.30 uur

Inclusief:

  • Plekje aan de speciaal hiervoor gereserveerde en aangeklede lange tafel
  • Kleine anti pasti vooraf (diverse Italiaanse vleeswaren, gegrilde groente, tomaat en mozarrella)
  • Ravioli met witte truffel, rode ui, Parmezaanse kaas en rucola
  • Salade van courgette, artisjok, olijven en rucola
  • Brood met olijfolie
  • Water op tafel*
  • Goodiebag twv 25 euro

€ 24,50 per persoon

La Grande Tavolata is te boeken in aanvulling op de toegang van het evenement. Hieronder kunt u een plaats aan tafel reserveren. En heeft u nog geen entreekaarten voor het evenement, dan kunt u die tegelijk meebestellen.

* Verschillende dranken zijn bestelbaar tegen het normale tarief

Komt u met kinderen?

Kaarten voor kinderen koopt u hetzelfde als voor volwassenen. Maar stuur wel even een e-mail naar info@renzos.nl waarin aangeeft met hoeveel kinderen u komt. Renzo’s wil namelijk de jongste bezoekers ook een mooi arrangement aanbieden met een aangepaste goodiebag. De prijs is voor alle leeftijden hetzelfde. Kinderen t/m 12 jaar hebben geen entreekaart tot het evenement nodig, zij bezoeken het evenement gratis.

Locatie: Haarzuilens (Ut), Kasteel de Haar

Bestel je kaarten: www.italieevenement.nl