10
jun
Bacchus wijnfestival Amsterdamse bos
Hele dag
From 10-06-16 to 12-06-16

Renzo’s on wheels bij Bacchus Wijnfestival Amsterdamse bos

Bacchus Wijnfestival in juni in Amsterdam

In juni is Bacchus Wijnfestival terug in het Amsterdamse Bos en wel twee weekenden lang. Tijdens het weekend van 10, 11 en 12 juni én het weekend van 17, 18 en 19 juni wordt het bos omgetoverd tot een feestje van wijn, eten en muziek met een sprookjesachtige verlichting bij schemer.

De wijn
Alles begint bij de Amsterdamse wijnwinkels. Zij presenteren hun beste wijnen per glas en per fles uit alle hoeken van de wereld. Er is al een goed glas verkrijgbaar vanaf € 3,00. Voor wie wil, zit er ook nog een gratis verhaal bij. Maar kennis over wijn is niet nodig, genieten is veel belangrijker. Zo is er een oneindige hoeveelheid leuke extra’s zoals bijvoorbeeld de “cheese war”. Beleef in het WINELIFE Wijnlokaal wat beter smaakt bij de kazen van Kef: Is het wijn of is het bier? Binnenkort zie je op deze website welke wijnwinkels op Bacchus Wijnfestival staan.

Het eten
Streetfood of een 4 gangen diner, het is er allemaal. De wijnwinkels en foodtrucks weten van elkaar wat er geserveerd wordt en spelen hier op in. De lekkere hapjes zijn met de juiste wijn nog lekkerder en vice versa. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek naar de ultieme wijn spijs combinatie. Voor een uitgebreide lunch of diner, zijn er pop up restaurants. Dit zijn lokale restaurants die hun beste menu’s speciaal voor Bacchus meenemen. Ook de Pop Up Restaurants zijn binnenkort bekend.

Muziek
Om er een echt feestje van te maken kan muziek niet ontbreken. De muziek varieert van soul, snerpende saxofoons tot aan ontspannen house en hip hop. De exacte line up maken we later bekend.

Kaarten
Kaarten zijn binnenkort op deze website, Facebook en bij de deelnemende winkels verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie naar: http://www.bacchuswijnfestival.nl/renzos/