Online bestellen
Resultaat 21–30 van de 155 resultaten wordt getoond
-
Cepes creme 80 gram
Zeer geconcentreerde puree van eekhoorntjesbrood.Lekker op een crostini.
-
Chocoladesticks met 70 % cacao
Extra puur
Extra pure chocolade zou goed zijn voor je spieren, ogen, huid en hart; allemaal mooi meegenomen maar wij vinden deze lekkernij vooral goed voor onze smaakpapillen. Verwen je gasten en jezelf met onze Spaanse Chocoladesticks met 70% cacao en geniet.
Wij trakteren de èchte liefhebber van pure chocolade graag op deze feestelijke chocoladesticks en hebben ze verpakt in een exclusieve donkerkleurige/paarse doos van 120 gram.
Spaanse Chocoladesticks met 70% cacao
Van cacaopasta, suiker, plantaardig vet, cacaopoeder, cacaoboter, lactose, ontvette cacaopoeder, soja– en zonnebloemlecithines en natuurlijk vanillearoma
Met 70% cacao
In een kartonnen verpakking van 120 gram -
Chocoladesticks met hazelnoot
Wat begon als een rustieke banketbakkerij in het Spaanse Toledo is uitgegroeid tot een groot luilekkerland van talrijke zoete creaties: van ambachtelijke nougat, chocolade en bonbons tot nieuwe suiker- en glutenvrije lekkernijen.
Elke Chocoladestick is een ware traktatie bij een vers kopje koffie of thee. De coating is verrijkt met extra veel cacao als knapperig omhulsel van de romige hazelnootpasta.
De Chocoladesticks met hazelnoot zijn verpakt in een donkerkleurige/oudroze doos van 120 gram.
Spaanse Chocoladesticks met hazelnoot
Van suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, plantaardig vet, cacaopasta, magere melkpoeder, 3,6% hazelnootpasta, lactose, watervrij melkvet, soja- en zonnebloemlecithine en aroma’s
35% cacao, coating van 70% cacao
In een kartonnen verpakking van 120 gram -
Cocktail Pikant Notenmix
Spaanse pit
Tapa betekent letterlijk ‘deksel’; het borrelhapje was oorspronkelijk bedoeld als deksel voor je wijnglas om de insecten te weren.
De temperamentvolle Spanjaarden zijn meester in het bereiden van de heerlijkste tapas. Deze mix swingt van krokante vurigheid en streelt elke tong.Spaanse chili, knoflook en wasabi zijn de belangrijkste pittige smaakmakers van onze Cocktail Pikant Notenmix. Serveer de mix op jouw tapasplank en schenk er een glas Verdejo bij.
De Spaanse Cocktail Pikant Notenmix is verpakt in een plastic rond bakje met deksel van 40 gram.
Spaanse Cocktail Pikant Notenmix
Met pikante pinda’s, bonen, amandelen, kikkererwten, maïs, rijst en erwten -
Colatura di Alici di Cetera 100 ml
Colatura een bijproduct van gezouten ansjovis. Via een gaatje onderin de ton waar de ansjovis met zout ligt druppelt de colatura naar buiten, het is dus heel sterk en zout van smaak! Extract van gezouten ansjovis Aan de Amalfitaanse kust maken ze traditioneel Spaghetti con la Colatura, met peterselie, knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht kook je de pasta in ongezouten water. Wij hebben de Slow Food versien, wat inhoudt dat de ansjovis alléén voor de kust van het dorpje Cetara vandaan mag komen. De productie beperkt. Het zit in flesjes van 100ml.
-
Condimento Balsama Bianco Serie 5
De oude handelsstad Modena in Emilia Romagna is de place to be als het om Pavarotti, Enzo Ferrari en balsamicoazijn gaat. Deze streek wordt ook wel de Buik van Italië genoemd omdat hier verschillende fameuze culinaire producten vandaan komen. Daar is de witte balsamicoazijn Condimento Balsama Bianco er één van.
De witte variant wordt van witte druivenmost gemaakt en is zachter van smaak dan de donkere balsamico. Na ongeveer vijf jaar rijpen heeft deze Condimento Balsama Bianco zijn ideale balans in aroma, consistentie en smaak bereikt.
De Condimento Balsama Bianco Serie 5 is amberkleurig en heeft een milde friszure smaak. Gebruik hem voor je marinade of dressing of besprenkel de balsamicoazijn over je kalfsvlees, kip, kalkoen, vis, groenten of zomerse fruitsalade.
Condimento Balsama Bianco Serie 5 wordt in een rank flesje van 250 ml geleverd.
Witte balsamicoazijn Condimento Balsama Bianco Serie 5
Van witte druivenmost en wijnazijn
5 jaar gerijpt in houten vaten
Streekproduct uit Modena
Flesje van 250 ml
Lactose- en glutenvrij -
Crema Balsamico
In het kleurrijke landschap van het Noord-Italiaanse Modena groeien de Trebbiano druiven van onze balsamicosiroop Crema Balsamico. Het ongegiste druivensap wordt er ingekookt tot een mooie stroperige consistentie.
De Crema Balsamico heeft een diepbruine kleur en een eigen zoetfruitige smaak en aroma.
Onze Crema Balsamico is een smaakvolle topping voor al je antipasto van kaas of vlees. Hij is ook heerlijk op gegrild vlees of vis en op je desserts van ijs of panna cotta. Inhoud 210ml
Balsamicosiroop Crema Balsamico
Van geconcentreerd druivenmost en wijnazijn
Uit het Noord-Italiaanse Modena
Lactose- en glutenvrij -
Crema Balsamico B. Limone
Witte balsamico azijn uit Modena van witte druiven in een handige knijpfles van 210 ml. Dit is ingedikt en gezoet. Geschikt om als garnering op donkere borden. Ook erg fris voor door een zomerse salade, lekker bij vrij toegankelijke kazen met eigen smaak. .
-
Crema Balsamico Fichi
Balsamico azijn uit Modena in een handig knijpfles van 210 ml. Dit is een ingedikte en gezoete azijn. Geschikt als garnering om een gerecht mooi te presenteren. Deze crema heeft een vijgensmaak.
-
Crema Balsamico Melograno
In het kleurrijke landschap van het Noord-Italiaanse Modena groeien de Trebbiano druiven van onze balsamicosiroop Crema di Balsamico. Het ongegiste druivensap wordt er ingekookt tot een mooie stroperige consistentie.
De Crema di Balsamico al Melograno heeft een roodbruine kleur en een eigen friszoete smaak en aroma van de verse granaatappel.
Onze Crema di Balsamico al Melograno is een smaakvolle topping voor al je antipasto van kaas of vlees. Hij is ook heerlijk op gegrild vlees of vis, op een fruitsalade of een ijsdessert. Inhoud 210ml• Balsamicosiroop met granaatappel Crema di Balsamico al Melograno
• Van geconcentreerd druivenmost, rode wijnazijn, gemodificeerd zetmeel en granaatappelaroma
• Uit het Noord-Italiaanse Modena
• Lactose- en glutenvrij