Resultaat 11–20 van de 170 resultaten wordt getoond

  • Brodo Tartufo

    Groentebouillon met truffel

    In 1975 startte Fabio Casadei in Romagna, Toscane, met de bereiding van bouillonblokjes en specerijen voor de groothandel en catering. Zijn Fattoria Italia is uitgegroeid tot een internationaal concern; in meer dan 30 landen wereldwijd worden zijn bouillon en specerijen als smaakmaker gebruikt. Dan kun je gerust stellen dat Fabio de juiste smaak te pakken heeft.

    Brodo Tartufo is zo’n smaakvol blokje dat je eigenlijk niet kunt missen in je keuken.

    Kies de Brodo Tartufo voor al je soepen, sauzen en risotto’s. De truffelsmaak is vooral lekker in een verse champignonsoep. Een blokje in het kookwater van je pasta geeft ook extra pit.

    Er zitten 10 groentebouillonblokjes Brodo Tartufo in een doosje van 110 gram. Ze worden per stuk geleverd.

    Italiaanse groentebouillonblokjes met witte truffel Brodo Tartufo
    Van maismeel, gejodeerd zout, gistextract, plantaardige eiwitten (mais en zonnebloem), gedroogde knoflook, ui en bieslook, natuurlijke truffelsmaak, kurkuma
    Puur natuur zonder conserveermiddelen en kleurstoffen
    Per doosje van 110 gram
    Lactose- en glutenvrij

  • Bucatini 500 gram

    Een klassieke Bucatini uit Gragnano in de regio Napels. Deze dikke spaghetti met een gat door elke streng is moeilijk te vinden en erg populair. De Pastificio Gentile biedt producten van zeer hoge kwaliteiten volgens de regels die de Pasta di Gragnano zo beroemd maakten.

  • Burro 1889

    Lekker romig

    De Piemontese koeien grazen vrij in het zonovergoten groene weiland, onwetend over hun missie; de romige melkproductie voor de Burro 1889.

    Zoals voor de meeste Italiaanse culinaire producten geldt, is ook onze Burro 1889 het rijke resultaat van de pure Italiaanse natuur.

    De Burro 1889 is een smaakvolle en zachte roomboter. Je proeft een licht zoete, nootachtige boter die zacht en smeerbaar is. Heerlijk op een stukje ciabatta met volzoete kerstomaatjes en verse basilicum, of puur op een lekkere cracker.

    De roomboter Burro 1889 zit verpakt in vetvrij papier en weegt 100 gram.

    Italiaanse gepasteuriseerde roomboter Burro 1889
    Van gecentrifugeerde en gepasteuriseerde room en melkzuurfermenten
    Licht zoet en nootachtig van smaak
    Zacht en romig en gemakkelijk smeerbaar
    Per stuk van 100 gram in vetvrij papier
    Glutenvrij

  • Burro al Tartufo

    Truffelboter
    De Burro al Tartufo is heerlijk speciaal; dit is de originele Burro 1889 boter maar dan verrijkt met verse zomertruffel. De truffeljager, de trifulau, en zijn hond speuren elk jaar de Italiaanse bodem af op zoek naar dit zwarte goud. En de Piemontese koeien zorgen voor de romige melk.

    Onze truffelroomboter is dus ook weer het rijke resultaat van de pure Italiaanse natuur.

    Dit is een smaakvolle, zachte roomboter die heerlijk smeerbaar is. Je proeft een licht zoete, nootachtige boter met een hartige bite van de truffel. Deze truffelroomboter is heerlijk op een stukje ciabatta met volzoete kerstomaatjes en verse basilicum of als speciaal ingrediënt in je pastasaus.

    De truffelroomboter zit verpakt in vetvrij papier en weegt 100 gram.

    Italiaanse gepasteuriseerde roomboter Burro al Tartufo met zomertruffel
    Van gepasteuriseerde room, 1% geraspte zomertruffel en probiotica
    Licht zoet en nootachtig van smaak
    Zacht en romig en gemakkelijk smeerbaar
    Per stuk van 100 gram in vetvrij papier
    Glutenvrij

  • Candele Corte 500 gram

    Een typische Gragnano-pastavorm, welke voornamelijk gebruikt wordt in combinatie met peulvruchten zoals bonen en linzen. Alle pastavormen van Pastificio Gentile zijn in brons geslepen, wat betekent dat de mallen die bij de productie gebruikt worden van brons zijn gemaakt. De bronzen mallen zorgen voor een ruwere, meer poreuze pasta. Met als gevolg een zelfgemaakte kwaliteit.

  • Candele Lunghe 500 gram

    Een typische Gragnano-pastavorm, welke voornamelijk gebruikt wordt in combinatie met peulvruchten zoals bonen en linzen. Alle pastavormen van Pastificio Gentile zijn in brons geslepen, wat betekent dat de mallen die bij de productie gebruikt worden van brons zijn gemaakt. De bronzen mallen zorgen voor een ruwere, meer poreuze pasta. Met als gevolg een zelfgemaakte kwaliteit.

  • Cannelloni di Gragnano

    De bereiding van de Cannelloni di Gragnano is ware vakmanschap. De pastabereiding van Gragnano is nauwkeurig ingericht zodat de gezonde voedingsstoffen van het durum tarwemeel behouden blijven. Deze kwaliteitscannelloni blijft consistent qua textuur na koken en plakt niet in de pan of op je bord.

    Cannelloni is een heerlijke bron van eiwitten en vezels.

    Vul de Cannelloni met verse spinazie, basilicum en mozzarella en overgiet ze met homemade Italiaanse tomatensaus. Vers uit de oven is dit een heerlijk en gezond pastagerecht.

    De Cannelloni’s zitten in een plastic zakje en weegt 250 gram.

    Gezonde Cannelloni di Gragnano
    Van hoogwaardige durum tarwemeel
    250 gram
    Lactosevrij

  • Cantucci al Limone

    Cantucci met citroen

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Mandorla al Limone is een amandelkoekje met citroen. Wij bieden jou nog drie andere smaken; naturel, chocolade, en choco-sinaasappel.

    Doop je Cantucci Mandorla al Limone in een verse koffie, cappuccino of thee. Of, zoals de Italianen in Toscane, in de zoete dessertwijn Vin Santo.

    De Italiaanse Cantucci Mandorla al Limone zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje met citroen Cantucci Mandorla al Limone
    Van tarwemeel, 18% gekonfijte citroenschil, 39% suiker, eieren, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout, etherische citroenolie en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Cioccolato e Arancia

    Cantucci met chocolade en sinaasappel

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Cioccolato e Arancia is een zoet amandelkoekje met chocolade en sinaasappel. Wij bieden jou nog drie andere smaken; naturel, chocolade en citroen. Je hoeft niet te kiezen want je neemt ze natuurlijk allemaal.

    Geef Cantucci Cioccolato e Arancia als traktatie bij de koffie, cappuccino of thee. In Toscane wordt het vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Cantucci Cioccolato e Arancia zit in een nieuwe transparante verpakking met label en weegt 200 gram.

    Italiaanse cantucci met chocolade en sinaasappel Cantucci Cioccolato e Arancia
    Van tarwemeel, 12% pure chocolade, 10% gekonfijte sinaasappelschil, eipoeder, suiker, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Mandorla e Cacao

    Chocolade amandelkoekje

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Mandorla e Cacao is een zoet amandelkoekje. Wij bieden jou verschillende smaken; naturel, chocolade, citroen en choco-sinaasappel.

    Geef Cantucci Mandorla Cacao als traktatie bij de koffie of thee. In Toscane wordt het vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Het Italiaanse amandelkoekje met chocolade Cantucci Mandorla e Cacao zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje met chocolade Cantucci Mandorla e Cacao
    Van tarwemeel, 21% amandelen, suiker, eieren, 4% cacaopoeder, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanille- en cacaoaroma