Resultaat 21–30 van de 170 resultaten wordt getoond

  • Cantucci Mandorla Lunghi

    Toscaanse lekkernij

    Antonio Mattei bakte voor het eerst het Cantucci koekje in het centrum van de Toscaanse stad Prato. Zijn oorspronkelijke winkel Fabbricante di Cantucci is daar nog steeds te vinden.

    De Cantucci Mandorla Lunghi is een zoet amandelkoekje. Wij bieden jou verschillende smaken van de heerlijke cantucci koekjes.

    Geef onze amandelkoekjes cantucci als traktatie bij je verse koffie of thee. In Toscane worden ze vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Cantucci Mandorla Lunghi zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje Cantucci Mandorla Lunghi
    Van tarwemeel, 21% amandelen, suiker, eieren, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Mandorla Mirtillo

    De Cantucci Mandorla Mirtillo zijn de toscaanse koekjes bij uitstek en wordt wereldwijk gewaardeerd. Deze variant is gevuld met veenbessen. Cantucci staat synoniem voor een goede Toscaanse keuken en worden traditioneel gedompeld in een glas dessert wijn maar is natuurlijk ook geweldig bij de thee en koffie. De bereiding wordt bij alle producten van Le Dolcezze di Nanni met de hand uitgevoerd. Fris en licht met een delicate smaak zijn perfect om de maaltijd met zoetheid af te sluiten. Lekker bij de thee, koffie, cappuccino. Zo geweldig. Deze moet je echt geproefd hebben.

  • Caserecce Gragnano IGP

    Wat schuilt er geweldig veel creativiteit in de hoofden en handen van de familie Gragnano; ook de derde generatie heeft zowel het talent, als de passie en productkennis die tot de mooiste pastacreaties leiden. ‘Caserecce’ betekent ‘eigengemaakt’ in het Nederlands; een puur eigen product van een gepassioneerde Italiaanse pastafamilie.

    Hun Caserecce Gragnano IGP is het vernuftige resultaat van een opgerold plakje pasta. Niet zomaar een pastaplakje, maar een van de allerhoogste kwaliteit en originaliteit, wat de beschermde geografische aanduiding IGP nog eens bevestigd.

    Serveer de Caserecce Gragnano IGP op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.

    De Caserecce Gragnano IGP is gehuld in een transparante zak van 500 gram.

    Italiaanse korte, dunne buisjespasta Caserecce Gragnano IGP
    Van 100% Italiaanse harde tarwegriesmeel
    In een transparante verpakking van 500 gram
    Lactosevrij

  • Cepes creme 80 gram

    Zeer geconcentreerde puree van eekhoorntjesbrood.Lekker op een crostini.

  • Chocoladesticks met 70 % cacao

    Extra puur

    Extra pure chocolade zou goed zijn voor je spieren, ogen, huid en hart; allemaal mooi meegenomen maar wij vinden deze lekkernij vooral goed voor onze smaakpapillen. Verwen je gasten en jezelf met onze Spaanse Chocoladesticks met 70% cacao en geniet.

    Wij trakteren de èchte liefhebber van pure chocolade graag op deze feestelijke chocoladesticks en hebben ze verpakt in een exclusieve donkerkleurige/paarse doos van 120 gram.

    Spaanse Chocoladesticks met 70% cacao
    Van cacaopasta, suiker, plantaardig vet, cacaopoeder, cacaoboter, lactose, ontvette cacaopoeder, soja– en zonnebloemlecithines en natuurlijk vanillearoma
    Met 70% cacao
    In een kartonnen verpakking van 120 gram

  • Chocoladesticks met hazelnoot

    Wat begon als een rustieke banketbakkerij in het Spaanse Toledo is uitgegroeid tot een groot luilekkerland van talrijke zoete creaties: van ambachtelijke nougat, chocolade en bonbons tot nieuwe suiker- en glutenvrije lekkernijen.

    Elke Chocoladestick is een ware traktatie bij een vers kopje koffie of thee. De coating is verrijkt met extra veel cacao als knapperig omhulsel van de romige hazelnootpasta.

    De Chocoladesticks met hazelnoot zijn verpakt in een donkerkleurige/oudroze doos van 120 gram.

    Spaanse Chocoladesticks met hazelnoot
    Van suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, plantaardig vet, cacaopasta, magere melkpoeder, 3,6% hazelnootpasta, lactose, watervrij melkvet, soja- en zonnebloemlecithine en aroma’s
    35% cacao, coating van 70% cacao
    In een kartonnen verpakking van 120 gram

  • Cocktail Pikant Notenmix

    Spaanse pit
    Tapa betekent letterlijk ‘deksel’; het borrelhapje was oorspronkelijk bedoeld als deksel voor je wijnglas om de insecten te weren.
    De temperamentvolle Spanjaarden zijn meester in het bereiden van de heerlijkste tapas. Deze mix swingt van krokante vurigheid en streelt elke tong.

    Spaanse chili, knoflook en wasabi zijn de belangrijkste pittige smaakmakers van onze Cocktail Pikant Notenmix. Serveer de mix op jouw tapasplank en schenk er een glas Verdejo bij.

    De Spaanse Cocktail Pikant Notenmix is verpakt in een plastic rond bakje met deksel van 40 gram.

    Spaanse Cocktail Pikant Notenmix
    Met pikante pinda’s, bonen, amandelen, kikkererwten, maïs, rijst en erwten

  • Colatura di Alici di Cetera 100 ml

    Colatura een bijproduct van gezouten ansjovis. Via een gaatje onderin de ton waar de ansjovis met zout ligt druppelt de colatura naar buiten, het is dus heel sterk en zout van smaak! Extract van gezouten ansjovis Aan de Amalfitaanse kust maken ze traditioneel Spaghetti con la Colatura, met peterselie, knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht kook je de pasta in ongezouten water. Wij hebben de Slow Food versien, wat inhoudt dat de ansjovis alléén voor de kust van het dorpje Cetara vandaan mag komen. De productie beperkt. Het zit in flesjes van 100ml.

  • Condimento Balsama Bianco Serie 5

    De oude handelsstad Modena in Emilia Romagna is de place to be als het om Pavarotti, Enzo Ferrari en balsamicoazijn gaat. Deze streek wordt ook wel de Buik van Italië genoemd omdat hier verschillende fameuze culinaire producten vandaan komen. Daar is de witte balsamicoazijn Condimento Balsama Bianco er één van.

    De witte variant wordt van witte druivenmost gemaakt en is zachter van smaak dan de donkere balsamico. Na ongeveer vijf jaar rijpen heeft deze Condimento Balsama Bianco zijn ideale balans in aroma, consistentie en smaak bereikt.

    De Condimento Balsama Bianco Serie 5 is amberkleurig en heeft een milde friszure smaak. Gebruik hem voor je marinade of dressing of besprenkel de balsamicoazijn over je kalfsvlees, kip, kalkoen, vis, groenten of zomerse fruitsalade.

    Condimento Balsama Bianco Serie 5 wordt in een rank flesje van 250 ml geleverd.

    Witte balsamicoazijn Condimento Balsama Bianco Serie 5
    Van witte druivenmost en wijnazijn
    5 jaar gerijpt in houten vaten
    Streekproduct uit Modena
    Flesje van 250 ml
    Lactose- en glutenvrij

  • Crema Balsamico

    In het kleurrijke landschap van het Noord-Italiaanse Modena groeien de Trebbiano druiven van onze balsamicosiroop Crema Balsamico. Het ongegiste druivensap wordt er ingekookt tot een mooie stroperige consistentie.

    De Crema Balsamico heeft een diepbruine kleur en een eigen zoetfruitige smaak en aroma.

    Onze Crema Balsamico is een smaakvolle topping voor al je antipasto van kaas of vlees. Hij is ook heerlijk op gegrild vlees of vis en op je desserts van ijs of panna cotta. Inhoud 210ml

    Balsamicosiroop Crema Balsamico
    Van geconcentreerd druivenmost en wijnazijn
    Uit het Noord-Italiaanse Modena
    Lactose- en glutenvrij