Resultaat 31–40 van de 158 resultaten wordt getoond

  • Crema Caffe

    Italiaanse Crema met koffie smaak. Serveer de Crema koud of on the rocks op een ijscoupe, in een sorbet of als mixdrank.
    17% alcohol. Inhoud 100ml.

  • Crema Fragole

    Lekkere Italiaanse Crema met Aardbeien smaak.
    Serveer de Crema koud of on the rocks op een ijscoupe, in een sorbet of als mixdrank met wodka of prosecco.
    17% alchol, 100ml

  • Crema Limone

    Crema Limone is fluweelachtig zacht en heeft een perfecte verhouding tussen crème en de verschillende alcoholsmaken. De smaak is mild en zoet.
    17% alcohol, 100ml

  • Crema Melone

    Lekkere Italiaanse crèmelikeur met Meloen smaak. Serveer de Crema koud of on the rocks op een ijscoupe, in een sorbet of als mixdrank met wodka of prosecco.
    17% alcohol, 100ml

  • Crema Pistacchio

    Serveer de Crema Pistacchio koud of on the rocks op een ijscoupe, in een sorbet of als mixdrank met wodka of prosecco.
    17% alcohol, 100ml

  • Curatolo Arini – Paccamora Nero d’Avola

    Afkomstig van wijngaarden in favara San Cataldo, op 500 meter boven zeeniveau. viooltjes, kersen, pruimen en een hintje van witte peper, volle, ronde smaak met zachte tannine en een elegante afdronk. Rood vlees, pasta, klein wild

  • Farina tipo 00 pizzeria 1kg

    Bij pizza denk je al snel aan Napels. Vele beroemde Napolitaanse pizzabakkers bakken dagelijks hun heerlijke pizza’s met deze “Pizzeria” bloem van Molino Caputo. Het is een bloem van zachte tarwe: farina di grano tenero tipo 00. Deze bloem is vooral geschikt voor lange rijstijden (8+ uur). Het is een hoogwaardige kwaliteit pizzabloem met goede hydratatie, waar je een lichte en luchtige Napolitaanse pizza mee maakt. Deze bloem geeft een zacht een elastisch deeg.

  • Filetti di Acciughe

    Lekker zeezout

    De kleine Europese ansjovis Fillet di Acciughe bevat veel onverzadigde Omega 3 vetten. Na de vangst worden de visjes in zeezout gerijpt en geconserveerd. Van zichzelf bevatten ze slechts 0,2% zout.

    Bewaar onze Fillet di Acciughe in een koele donkere ruimte. Het beste is natuurlijk om ze zo snel mogelijk te verwerken.

    Ansjovis is vooral lekker als smaakmaker in je sauzen en vleesgerechten of in de pasta met pit spaghetti alla puttanesca met tonijn, ansjovis, olijven en rode peper.

    De ansjovis Fillet di Acciughe staat op olijfolie in een glazen potje van 80 gram.

    Italiaanse ansjovis Fillet di Acciughe
    Ansjovis, olijfolie en zeezout
    Lactose- en glutenvrij

  • Funghi Porcini Secchi

    Puur gedroogd eekhoorntjesbrood

    Funghi Porcini Secchi Bricioloni zijn pure stukjes gedroogd eekhoorntjesbrood of porcini van Noord-Italiaanse bodem. De geliefde Boletus edulis is vlezig, heeft een licht aroma, hazelnootachtige kleur en een verfijnde hartige, nootachtige smaak.

    Laat de gedroogde paddenstoelen Funghi Porcini Secchi Bricioloni wellen voor gebruik en bewaar het vocht. Deze hartige mix is ideaal voor al je huisgemaakte vleessauzen en ragouts.

    De gedroogde stukjes eekhoorntjesbrood Funghi Porcini Secchi Bricioloni zitten in een transparant zakje met label van 30 gram.

    Italiaanse stukjes gedroogde paddenstoelen Funghi Porcini Secchi Bricioloni
    Gedroogde stukjes eekhoorntjesbrood
    Lactose- en glutenvrij

  • Gigli della Costiera Limone

    Veel van de passie en creativiteit haalt Gragnano uit de directe omgeving. De kust straalt er geschiedenis, natuur en cultuur uit en is een rijke bron van inspiratie; Gigli della Costiera Limone is het product van al die plaatselijke pracht. Deze juweeltjes zijn een ode aan de Sorrento citroenteelt en de vele prachtige lelies die er bloeien, maar ook aan het Festa dei Gigli, het leliefestival, dat in juni in Nola gevierd wordt ter ere van bisschop San Paolino.

    De Gigli della Costiera Limone is het pure product van Italiaans tarwegriesmeel en helder bronwater uit de Monti Lattari. De pasta droogt enkele dagen in speciale droogkamers op 45°C; bij deze lage temperatuur blijven alle heerlijke voedingsstoffen en pasta-eigenschappen optimaal behouden.

    De pure Gigli della Costiera Limone pasta is al een feest op zich; verrijk de ‘citroenlelies’ met verse vis, olijfolie en mediterrane kruiden en het feest is compleet.

    Een transparante foliezak Gigli della Costiera Limone weegt 500 gram.

    Italiaanse ‘leliepasta’ Gigli della Costiera Limone
    Van hard tarwegriesmeel
    Bereid met Gragnano bronwater, 10% citroensap en 0,5% kurkuma
    Per foliezak van 500 gram
    Lactosevrij