Resultaat 71–80 van de 159 resultaten wordt getoond

  • Redoro Aceto Balsamico di Modena

    Deze heerlijk balsamico azijn wordt vervaardigd door de Redoro familie uit Emilia Romagna, Italie. Zij maken al 100 jaar heerlijke balsamico gemaakt van de Trebbiano druif. Een balsamico azijn met verfrissende zoetzure smaak

  • Redoro Extra Virgin Olive Oil 100 ml

    De kwaliteit van de “ORO” -lijn komt van een zorgvuldige selectie van gezonde olijven, met de hand geplukt op de juiste rijpheid en op dezelfde dag verwerkt in de productiefabrieken.
    Het heeft een intens groene kleur met gouden reflecties.
    AANBEVELINGEN: Ideaal bij salades en verse groenten.

  • Redoro Extra Virgin Olive Oil 1000 ml

    De kwaliteit van de “ORO” -lijn komt van een zorgvuldige selectie van gezonde olijven, met de hand geplukt op de juiste rijpheid en op dezelfde dag verwerkt in de productiefabrieken.
    Het heeft een intens groene kleur met gouden reflecties.
    AANBEVELINGEN: Ideaal bij salades en verse groenten.

  • Redoro Extra Virgin Olive Oil 500 ml

    De kwaliteit van de “ORO” -lijn komt van een zorgvuldige selectie van gezonde olijven, met de hand geplukt op de juiste rijpheid en op dezelfde dag verwerkt in de productiefabrieken.
    Het heeft een intens groene kleur met gouden reflecties.
    AANBEVELINGEN: Ideaal bij salades en verse groenten.

  • Renzo Masi – Alido Bianco Vergine

    Druiven: 65% Trebbiano Toscane, 30% Chardonnay, 5% Malvasia del Chianti
    Licht gele wijn met een fris boeket, tropisch fruit, appel en wat citrus tonen.
    De zuren maken de wijn spannend, sprankelend en dorstlessend.

  • Renzo Masi – Poggerissi Rosso IGP Rosso

    Druiven: 95% Sangiovese, 5% Canaiolo
    Typisch Toscaanse wijn van inheemse druivensoorten met de geur van klein rood fruit, de smaak van kersen, iets kruidig, goede zoet/zuur balans, rond en opwekkend.
    Uitstekend als aperitief, bij pasta en/of rood vlees

  • Riso Arborio IGP

    Hoogkwalitatieve risottorijst

    Riso Arborio IGP is een hoogkwalitatieve risottorijst van Italiaanse bodem; de korrel heeft de eigenschap om de bouillon of witte wijn goed te absorberen en tegelijkertijd het zetmeel vast te houden. Zo blijven de structuur, parelmoerkleur en vele voedingstoffen optimaal behouden.

    Na het koken van de Riso Arborio wordt de buitenkant zacht terwijl de rijst van binnen “al dente” blijft. Daardoor is de arboriorijst een ideale risottorijst.

    Bereid de Riso Arborio met een flinke scheut droge witte wijn en vers gemaakte bouillon, al naar gelang je gerecht een vis-, groente- of paddenstoelenbouillon. Roer na het koken boter of olijfolie en eventueel Parmezaanse kaas door de risotto voor een extra lekker resultaat.

    De mooie retro verpakking met venster laat precies zien wat je krijgt; mooie, grote, parelmoerkleurige risottorijst.

    Riso Arborio IGP is verpakt in een recyclebare retro doos met venster van 500 gram.

    Gegarandeerde Italiaanse risottorijst Riso Arborio IGP
    100% arboriorijst
    Lactose- en glutenvrij

  • Riso Carnaroli IGP

    Hoogste kwaliteit

    IGP (Indication Géographique Protégée) staat garant voor een Europees regionaal streekproduct. Riso Carnaroli IGP is dan ook een hoogkwalitatieve risottorijst van Italiaanse bodem; de korrel heeft de eigenschap om de bouillon of witte wijn goed te absorberen en tegelijkertijd het zetmeel vast te houden. Zo blijven de mooie vorm, parelmoerkleur en vele voedingstoffen van deze risottorijst optimaal behouden.

    De Riso Carnaroli gaart graag langzaam en in stijl. Dus neem je even de tijd voor het beste resultaat. Na zo’n vijftien minuten is de rijst klaar. Kies eens voor een lekker vegetarisch gerecht en voeg vers gestoomde groenten en geraspte Parmezaanse kaas toe. Dien je risottogerecht zo heet mogelijk op.

    De mooie retro verpakking met venster laat precies zien wat je krijgt; mooie, grote, parelmoerkleurige risottorijst.

    Riso Carnaroli IGP is verpakt in een recyclebare retro doos met venster van 500 gram.

    Italiaanse risottorijst Riso Carnaroli IGP
    100% carnaroli rijst
    Lactose- en glutenvri

  • Riso di Semola 500 gram

    Griesmeelrijst is geboren uit een intuïtie, om de traditie van Gragnao’s Gentile te combineren met een klassieker uit de Italiaanse keuken ‘Risotto’. Door het gebruik van griesmeel en deze langzaam te drogen ontstaat er een unieke en verrassende pastavorm.

  • Roberto Sarotto – Barolo ‘Bricco Bergera’ 2010

    100% Nebbiolo druif 36 mnd. Slavoons eiken en 1 jaar fles rijping. Koning onder de wijnen. Krachtig, veel body, tannine, aardse tonen, rood fruit, wat gedroogde rode bloemen, leer/teer. Inzetbaar bij de beste wild en vleesgerechten gerechten.