• Bucatini 500 gram

    Bucatini 500 gram

    Een klassieke Bucatini uit Gragnano in de regio Napels. Deze dikke spaghetti met een gat door elke streng is moeilijk te vinden en erg populair. De Pastificio Gentile biedt producten van zeer hoge kwaliteiten volgens de regels die de Pasta di Gragnano zo beroemd maakten.

  • Candele Corte 500 gram

    Candele Corte 500 gram

    Een typische Gragnano-pastavorm, welke voornamelijk gebruikt wordt in combinatie met peulvruchten zoals bonen en linzen. Alle pastavormen van Pastificio Gentile zijn in brons geslepen, wat betekent dat de mallen die bij de productie gebruikt worden van brons zijn gemaakt. De bronzen mallen zorgen voor een ruwere, meer poreuze pasta. Met als gevolg een zelfgemaakte kwaliteit.

  • Candele Lunghe 500 gram

    Candele Lunghe 500 gram

    Een typische Gragnano-pastavorm, welke voornamelijk gebruikt wordt in combinatie met peulvruchten zoals bonen en linzen. Alle pastavormen van Pastificio Gentile zijn in brons geslepen, wat betekent dat de mallen die bij de productie gebruikt worden van brons zijn gemaakt. De bronzen mallen zorgen voor een ruwere, meer poreuze pasta. Met als gevolg een zelfgemaakte kwaliteit.

  • Cannelloni di Gragnano

    Cannelloni di Gragnano

    De bereiding van de Cannelloni di Gragnano is ware vakmanschap. De pastabereiding van Gragnano is nauwkeurig ingericht zodat de gezonde voedingsstoffen van het durum tarwemeel behouden blijven. Deze kwaliteitscannelloni blijft consistent qua textuur na koken en plakt niet in de pan of op je bord.

    Cannelloni is een heerlijke bron van eiwitten en vezels.

    Vul de Cannelloni met verse spinazie, basilicum en mozzarella en overgiet ze met homemade Italiaanse tomatensaus. Vers uit de oven is dit een heerlijk en gezond pastagerecht.

    De Cannelloni’s zitten in een plastic zakje en weegt 250 gram.

    Gezonde Cannelloni di Gragnano
    Van hoogwaardige durum tarwemeel
    250 gram
    Lactosevrij

  • Cantucci al Limone

    Cantucci al Limone

    Cantucci met citroen

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Mandorla al Limone is een amandelkoekje met citroen. Wij bieden jou nog drie andere smaken; naturel, chocolade, en choco-sinaasappel.

    Doop je Cantucci Mandorla al Limone in een verse koffie, cappuccino of thee. Of, zoals de Italianen in Toscane, in de zoete dessertwijn Vin Santo.

    De Italiaanse Cantucci Mandorla al Limone zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje met citroen Cantucci Mandorla al Limone
    Van tarwemeel, 18% gekonfijte citroenschil, 39% suiker, eieren, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout, etherische citroenolie en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Cioccolato e Arancia

    Cantucci Cioccolato e Arancia

    Cantucci met chocolade en sinaasappel

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Cioccolato e Arancia is een zoet amandelkoekje met chocolade en sinaasappel. Wij bieden jou nog drie andere smaken; naturel, chocolade en citroen. Je hoeft niet te kiezen want je neemt ze natuurlijk allemaal.

    Geef Cantucci Cioccolato e Arancia als traktatie bij de koffie, cappuccino of thee. In Toscane wordt het vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Cantucci Cioccolato e Arancia zit in een nieuwe transparante verpakking met label en weegt 200 gram.

    Italiaanse cantucci met chocolade en sinaasappel Cantucci Cioccolato e Arancia
    Van tarwemeel, 12% pure chocolade, 10% gekonfijte sinaasappelschil, eipoeder, suiker, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Mandorla e Cacao

    Cantucci Mandorla e Cacao

    Chocolade amandelkoekje

    Het Cantucci koekje wordt handmatig bereid en warm gesneden. Het is een type biscotti en wordt daarom twee keer gebakken. Biscotti betekent letterlijk vertaald “twee keer bakken”. In de bakkerswinkel Fabbricante di Cantucci in het Toscaanse Prato ligt de oorsprong van de Cantucci.

    De Cantucci Mandorla e Cacao is een zoet amandelkoekje. Wij bieden jou verschillende smaken; naturel, chocolade, citroen en choco-sinaasappel.

    Geef Cantucci Mandorla Cacao als traktatie bij de koffie of thee. In Toscane wordt het vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Het Italiaanse amandelkoekje met chocolade Cantucci Mandorla e Cacao zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje met chocolade Cantucci Mandorla e Cacao
    Van tarwemeel, 21% amandelen, suiker, eieren, 4% cacaopoeder, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanille- en cacaoaroma

  • Cantucci Mandorla Lunghi

    Cantucci Mandorla Lunghi

    Toscaanse lekkernij

    Antonio Mattei bakte voor het eerst het Cantucci koekje in het centrum van de Toscaanse stad Prato. Zijn oorspronkelijke winkel Fabbricante di Cantucci is daar nog steeds te vinden.

    De Cantucci Mandorla Lunghi is een zoet amandelkoekje. Wij bieden jou verschillende smaken van de heerlijke cantucci koekjes.

    Geef onze amandelkoekjes cantucci als traktatie bij je verse koffie of thee. In Toscane worden ze vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.

    Cantucci Mandorla Lunghi zit in een vensterverpakking en weegt 200 gram.

    Italiaans amandelkoekje Cantucci Mandorla Lunghi
    Van tarwemeel, 21% amandelen, suiker, eieren, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanillearoma

  • Cantucci Mandorla Mirtillo

    Cantucci Mandorla Mirtillo

    De Cantucci Mandorla Mirtillo zijn de toscaanse koekjes bij uitstek en wordt wereldwijk gewaardeerd. Deze variant is gevuld met veenbessen. Cantucci staat synoniem voor een goede Toscaanse keuken en worden traditioneel gedompeld in een glas dessert wijn maar is natuurlijk ook geweldig bij de thee en koffie. De bereiding wordt bij alle producten van Le Dolcezze di Nanni met de hand uitgevoerd. Fris en licht met een delicate smaak zijn perfect om de maaltijd met zoetheid af te sluiten. Lekker bij de thee, koffie, cappuccino. Zo geweldig. Deze moet je echt geproefd hebben.

  • Caserecce Gragnano IGP

    Caserecce Gragnano IGP

    Wat schuilt er geweldig veel creativiteit in de hoofden en handen van de familie Gragnano; ook de derde generatie heeft zowel het talent, als de passie en productkennis die tot de mooiste pastacreaties leiden. ‘Caserecce’ betekent ‘eigengemaakt’ in het Nederlands; een puur eigen product van een gepassioneerde Italiaanse pastafamilie.

    Hun Caserecce Gragnano IGP is het vernuftige resultaat van een opgerold plakje pasta. Niet zomaar een pastaplakje, maar een van de allerhoogste kwaliteit en originaliteit, wat de beschermde geografische aanduiding IGP nog eens bevestigd.

    Serveer de Caserecce Gragnano IGP op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.

    De Caserecce Gragnano IGP is gehuld in een transparante zak van 500 gram.

    Italiaanse korte, dunne buisjespasta Caserecce Gragnano IGP
    Van 100% Italiaanse harde tarwegriesmeel
    In een transparante verpakking van 500 gram
    Lactosevrij